Τέχνη εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα

Καλάθι Αγορών

0 Προϊόντα  - 0.00€
Προφίλ

Στη νέα οδό Μυκήνες-Ναύπλιο, μόλις 3,5 χλμ. από τον διάσημο αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, έχουμε χτίσει τον πολυλειτουργικό χώρο Agora, όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιηγούνται στην αρχαίας ελληνική τέχνη.

Η Agora συνδυάζει με επιτυχία τη γκαλερί τέχνης με το μουσείο. Από τον Κυκλαδικό και Μινωικό πολιτισμό μέχρι την Κλασική Ελληνική περίοδο, είναι πλούσιο σε αγάλματα, ειδώλια και αγγεία, ακριβή αντίγραφα των αρχαίων ελληνικών. Η συλλογή συμπληρώνεται με χρυσά και ασημένια κοσμήματα με αρχαία ελληνικά καθώς και πιο μοντέρνα σχέδια που εντυπωσιάζουν με τη χειροτεχνία τους.

Στο εργαστήρι Agora, ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο αγγειοπλαστικό, δημιουργείται τέχνη με ακριβή αντίγραφα γνωστών αριστουργημάτων της αρχαιότητας, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Αναβάτης του Αρτεμισίου και ο Θρυμματιστής του Μύρων, καθώς και μοναδικά αγγεία, ειδώλια και άλλα αρχαϊκά αντικείμενα της αρχαίας ελληνικής κληρονομιάς. Η μακρά οικογενειακή εμπειρία, η οποία ήδη εκτείνεται σε δύο γενιές, οδήγησε στην τέχνη διακόσμησης. Επαγγελματικά διακοσμούμε κτίρια όλων των τύπων, όπως τράπεζες, μουσεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς καθώς και αρχοντικά, βίλες και σπίτια, δίνοντας τις ιδανικές προτάσεις και προτάσεις για τους λάτρεις του αρχαίου πολιτισμού της Ελλάδας και τους παθιασμένους συλλέκτες που θέλουν τα καλύτερα από τα καλύτερα.

Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο του Agora και ταξιδέψτε στις ημέρες της αρχαίας Ελλάδας, του λίκνου του πολιτισμού, το οποίο χάρισε πριν από εκατοντάδες χρόνια, το φως σε όλο τον κόσμο.

ΕΣΠΑ